Kategorier
Events Operationer

Grøn Sol / StarBattle 2020

Lørdag den 17. oktober 2020 deltog agenter i København i Enlightened StarBattle 2020 i konkurrence med andre byer om at lave en starburst/linkstar/nova, dvs lave mange links ind i en center portal.

Centerportalen var Athena og Marsyas inde i Botanisk Have og var valgt dels da haven lukker for offentligheden kl. 16 og dermed svære at skyde men dels også inspireret fra operation Apple seed tilbage i maj 2014.

Over 4 timer fra 16-20 linkede agenterne og ved måletidspunkt kl. 20 blev der registreret 997 links ind. Efterfølgende blev der sat lidt yderligere links ind til i alt 1058. Fejring og velfortjent fællesspisning foregik på restaurant Rio Bravo.

Agenterne havde mange flere nøgler og havde nok undervurderet hvor få/mange links de kunne nå at sætte over de 4 timer. Det er ikke så mange som man tror. Men erfaring giver jo basis til at forbedre sig til næste gang.

Lidt over kl 23 om aftenen blev centerportalen skudt ned af smølf @ruksarh.

Tak til @spejderen, @tusneldaT, dkjensbrauer/@Dkj1sbrauer, @P3T3RPA1N, @CosmicPassion, @TobberHarley, @smukski og diverse OPS hjælp fra @jvinterberg undervejs.

I historisk perspektiv er der tidligere lavet linkstars: