Kategorier
Events Reference

First Saturday

Til First Saturday deltager man ved at registrere sig og for sjov kæmpe mod hinanden, fx kæmpe om mest opnået AP eller gået flest kilometer. Det er et x-fac socialt event hvor man snakker og hygger sammen.

Pga. COVID-19 har de sidste FS været virtuelle, dvs deltagelse hjemmefra. Man har kæmpet om at recharge mest XM eller få flest godkendte portaler igennem på Wayfarer. Der var også en portaljagt, hvor man skal finde lokationen af en række portaler i den by eventet “foregår” i og ud fra links mellem portalerne danne bogstaver og tal som tilsammen giver en passcode. Passcoden giver lidt ekstra udstyr, typisk powercubes, og et Media med månedes FS billede, som slags bevis på deltagelse.

Media for FS Juni 2020 af agent puppyzwolle.

Ved korrekt registrering og kravopfyldelse, bla. recharge minimum 5000 XM, får man også et hak til First Saturday medalje i sin agentprofil.

Eksempel på First Saturday medalje i agentprofil.

Der er også en FS Master Code Challenge hvor alle de forskellige FS event-steder i hele verden bliver noteret og sammen skal findes 3 passcodes.

Den 1. august 2020 foregik DK-eventet virtuelt i Århus. POC‘s var @Cigaros (ENL) og @Hhhipppo (RES).

r/Ingress - #IngressFS@Home 2020-08 Aarhus, Denmark
Fælles kollage af deltagerne ved FS Århus 1. august 2020.

Ved eventet var der en ekstra ny krølle ved at der i 27 af FS stederne blev afsendt en meddelelse i COMM lige omkring start-tidspunktet for eventet. Meddelelsen var en morsekode som skulle kombineres på den rigtige måde til at danne to nye master passcodes.

8G2ZAT43Y4BM9LDC3J2QXYQ0CBR
56YIGLUK3NKW0D0QUJ9Y1HT7EYU
UZVBIY922J8J1FJB1MX1TC8WZVC

Alle 3 koder giver:
• 1331 XM
• Quantum Capsule
• Hypercube (10)