Kategorier
Reference

Passcodes

En gang i mellem offentliggøres såkaldte passcodes som ved indløsning giver ekstra udstyr. Det kan være en ganske behagelig måde at få nyt ekstra udstyr.

En passcode indløses i Intel browser (Passcode knappen) eller i en Andoid scanner inde i Store (nederst). Man kan ikke indløse med iPhone/iPad scanner pga. nogle tekniske regler Apple har defineret.

Nogle passcodes udløber aldrig, mens andre er begrænset til hvor mange gange de kan bruges. Nogle gange skal man være (meget) hurtig.

Nogle passcodes giver udstyr i forhold til hvilket level man er på. Hvis man er under level 8 så vil den ikke give level 8 udstyr. Så hvis man ved hvilket udstyr passcoden giver kan det bedre betale sig at vente med at indløse den til man når level 8.

Hvis du får beskeden Passcode fully reedemed (FR) så er passcoden brugt op. Du kan altså ikke indløse den. Du er for sent på den.

Hvis du får beskeden XM object capacity reached når du prøver at indløse en passcode, så er det fordi du ikke har nok plads i dit inventory, som maksimalt kan indeholde 2000 enheder (2500 hvis du har CORE). Du er på itemmax og må recycle noget udstyr for at få plads.

Hvor kommer passcodes fra?

Mig bekendt kommer de alle fra Niantic. Enten offentliggjort direkte fx i nyhedsindlæg eller indirekte i form af skjulte koder i billeder, videoer og andre indlæg. Man skal så afkode (decode) og dekryptere de skjulte koder til en passcode. Det er en hel videnskab i sig selv.

Det er ikke muligt pt. selv at produce passcodes.

Nu du er her så er nogle gamle pride koder – giver 1969 XM og 20 resonatorer af hver Access Level (L1-L8):

UFOY8PRIDE5ABT (2022)

FJQ82PRIDE3V9XQ (2020)

JKZ94PRIDE226AO (2019)

Se også (Almost) Forever Passcodes.