Kategorier
Spilændring Udstyr

Kinetic Capsule

Den 19. oktober 2020 blev en ny kapsel kaldet Kinetic Capsule introduceret af Niantic (kilde). Kapslen giver mulighed for at “dyrke” nyt udstyr ved at gå et antal kilometer, bruge XM og andre materialer efter nogle valgte opskrifter – “programmer” – som man kan vælge imellem.

Common Kinentic Capsule

Initielt kunne kapslen kan bruges af Level 6 agenter. Fra d. 8. juni 2021 kræves minimum Level 4 (kilde). Den kan ikke ødelægges. Den kan genbruges til at dyrke mere udstyr. Der kan vælges blandt følgende programmer til at dyrke nyt udstyr jf nedenstående tabel:

ProgramOmkostning/KravUdbytte
Portal Shield6000 XM, 3RS, 3X4+, 3R4+ og 8 km1 VRS
Heat Sink6000 XM, 3RHS, 3R4+ og 8 km1 VRHS
Multi Hack6000 XM, 3RMH, 3R4+ og 8 km1 VRMH
SoftBank Ultra Link6000 XM, 3RLA, 3X4+, 3R4+ og 8 km.1 SBUL
Hypercube14000 XM, 10PC4+ og 8 km5 HC
Tabel over “programmer/opskrifter” i Kinetic Capsule. For udstyrsforkortelser.
1 Programmet blev tilgængelig 8. juni, 2021 (kilde)

Ved at vælge program og starte det vil de 6000 XM samt materialer blive fratrukket og efter at du har gået de krævede kilometer vil du få en COMM besked med dit dyrkede udbytte, som du vil modtage selv om du har item-maks.

Når først du har startet et program kan det ikke pauses eller afsluttes.

Når du trykker Manage på Kinetic Capsule, vil du kunne vælge hvilket program (scroll i bunden), dvs. hvilket udstyr du vil dyrke. Tryk på Run for at starte programmet.

Som det ses i ovenstående skærmbillede så er der antydninger dels af at man i fremtiden vil kunne få rare eller måske very-rare Kinetic Capsules og dels at der vil være nogen fremtidige programmer som kræver mere udstyr jf. de låste pladser i skærmbillederne.

Når du har startet et program i Kinetic Capsule vil du, når du trykker Manage kunne se hvor mange kilometer du har gået og dermed hvor mange du mangler for at får dit dyrket udstyr.

Ligeledes kan du i din profil se hvor mange gange du dyrket nyt udstyr fra Kinetic Capsule.

Illustrer en profil hvor Kinetic Capsule har dyrket nyt udstyr – 4 stk.

Ved introduktionen kunne man i Store få en gratis (0 CMU) Kinetic Capsule. Det var også 2 bundter med udstyr til brug for at kunne vælge program :

  • Kinetic Starter Bundle (0 CMU): 3RLA, 3X4 og 3R4.
  • Kinetic Program Bundle (2,000 CMU): 3RS, 3RMH, 3RHS og 3RLA.

Læs også Dev Diary: Kinetic Capsule (Engelsk) indlægget i community hvor der er lidt flere detaljer.