Kategorier
Operationer

Fyn BAF

20 (19+1) lag, 2.217.925 MU i alt

Den 2023-09-29 blev der bygget grønne felter der dækkede særligt den nordlige del af Fyn.

Hvor meget MU mangler du til Onyx? …

Det hele startede ca en uge forinden med beskeden “Hvor meget MU mangler du til onyx?” efterfulgt af en ide til en plan på 7 lag. Der blev hurtigt stemning for mere, men der manglede lidt flere nøgler. Så i forbindelse med weekend planer der passede godt sammen blev der hacket og udvekslet nøgler i løbet af ingen tid.

I forhold til datoen blev onsdag valgt. Hvor Hvenekær skulle have skudt en blå portal som i mellemtiden ikke var blevet recharged og var blevet neutral. Tirsdag var der blevet rekrutteret en anden spiller som ville kunne skyde den sidste portal ned som havde flere spærre links. Den pågældende spiller havde nær skudt den ned med det samme om tirsdagen, altså dagen før da vedkommende havde troet det var samme dag der var tale om. Dette blev heldigvis bremset så der ikke kom andre trælse spærre links i vejen.

Dagen sagde herefter onsdag og så var vi klar….. Eller det troede vi. SorenDecay som var planlagt til at lave felter i Nyborg stod ved start portalen og ventede…. Og ventede… Og ventede. Desværre var spilleren som skulle skyde en portal ned med spærre links ikke dukket op og ca 30 minutter efter vi skulle have været startet, hvor det ikke var lykkedes at få kontakt til spilleren, blev planen afblæst….. For denne gang.

Hvenekær og SorenDecay skrev lidt frem og tilbage og super belejligt viste det sig at de begge havde tid i kalenderen til fredag aften den 2023-09-29.

SorenDecay tager til start portalen i Nyborg og da Hvenekær giver start signalet og skyder portalen med spærre links ned, så begynder planen klokken 19.25.

Da det første lag er kommet op og i et lettere dryppende vejr kommer de efterfølgende op en efter en. Undervejs var der lidt udfordringer med items der kunne været forberedt bedre inden start.

Da lag nummer 19 er lavet på vippefyret, bliver vippefyret flippet og lavet endnu engang og felterne står nu og ser så pæne ud på kortet.

… betydelig mindre end i går.

Stats

  • 20 lag (19 + 1 repetition af det største lag)
  • Største lag gav 111.744 MU (eller 112.766 MU, mærkeligt nok oplyser Ingress om 2 forskellige tal)
  • Samlet antal MU 2.217.925
  • Længste link 64,88 km
  • Felt oppe i 15 checkpoints
  • Varighed 1 time og 6 minutter

Og en masse smukke nat billeder af både fyret, Storebælt og naturen ude ved vippefyret.

Så svaret på Hvenekær’s spørgsmål der startede det hele hedder nu: “betydelig mindre end i går”