Kategorier
Spilændring

DroneNet

Niantic har i Ingress v2.48 åbnet for en ny feature – DroneNet – der tillader dig at udsende en drone til en nærliggende portal, hvorefter du kan hacke portalen normalt eller med glyphhack. Efter en time kan du så flytte dronen til en anden portal og hacke igen. Dette giver dig fx mulighed for at sikre din sojourner medalje ved hack eller du kan flytte dronen rundt mellem portaler i et område der giver godt udstyr. Hvis portalen skifer faction, fx bliver skudt ned eller decayer til neutral så kaldes dronen automatisk hjem til hvor du er.

Når din drone er klar igen til næste træk vil din skanner markere det med en lille gul prik i midten af din OPS menu samt en gul prik ud for DroneNet ikon inde i options-skærmen.

Opdatering: Fra version 2.49.1 er prikken blev rød.

Dev Diary: Dronenet

How do I deploy Drone Mark I?

Når du aktiverer DroneNet i din scanner vil du komme ind i Drone Footage kortet hvor du kan se hvilken portal dronen er på og hvor langt væk det er fra din nuværende position. Du kan vælge at flytte dronen til en anden af de portaler du kan se på kortet. Du kan knips-zoome for at ændre vinklen på kortet.

Illustrerer Drone Footage kortet hvor dronen pt er på en portal Mariendalshus Bunker 1,4 km væk fra agent position. Det lille runde i knap fortæller hvilken drone det er – her en Drone Mark I (antyder fremtidige andre drone-versioner).