Kategorier
Historie Operationer

Datidens Udfordringer

Redaktionen har fat i noget af det gamle Google+ materiale og det er altså ustyrlig morsomt at læse om nogle af de gamle operationer og udfordringer som der bokses med. Vi taler om Januar 2013, få måneder efter af Ingress er udkommet, og spillerne lister våben som de kan byde ind med til kampen, fx nedenstående, som nye spillere nok kan genkende:

Pt har jeg

  • 35 x L1
  • 12 x L2
  • 22 x L3
  • 9 x L4

Nogle L6/L7, men dem kan jeg ikke bruge!

Men jeg skal nok ude og hacke et par gange mere i denne uge, således at jeg har noget mere.

Og her en battlereport fra Operation Smølfespark tilbage i 12 januar 2013, hvor man lige skal huske at XM var noget man kun fik ved at bevæge sig – der var ingen powercubes dengang! Glyptoteket i København var et område som der var megen kamp om.

Battle Report

Efter møde under uret og en lille forventningsafstemning gik vi til Glyptotektet og fik lagt portalerne ned som var på bagsiden.
På forsiden af Glyptoteket mødte vi smølf Ttgeek som straks gik til modangreb. Alle parter endte med at gå XM kold og vi delte os for at få mere XM. Efter lidt spredt kamp i byen mødtes vi ved frihedsstøtten som vi overtog og drog derefter til beer can som selvsagt blev lagt i grønne farver.

Der blev rundet af med varm kaffe på Cafe Obelix, hvorfra vi kunne hacke beer can til den brændte ud, medens snakken gik om Android og gadgets.

Smølferne kom dog hurtigt til og tog vores nyerobrede portaler fra os, men dog uden de tidl. så omfattende felter 🙂

L7@Glyptoteket

Og her en indkaldelse til Operation L7@Glyptoteket..

Vi laver Glyptoteket om til en L7-farm

Vi mødes i haven bagved og HUSK FULD XM INDEN I KOMMER TIL GLYPTOTEKET!

Lad være med at hacke portalerne før vi har fået dem op i L7. Vi deler os i to hold, med tre high level (L6 til L8) på hver og går hver vores vej rundt om bygningen, mens vi sørger for, at neutralisere portalerne. Low levels gør alt hvad de kan for at deploye resonatorer hurtigst muligt (HUSK MAX AFSTAND).

Sørg for at L1 får fyldt på først, hvorefter L2 evt. kan opgraderer, osv. I må gerne linke op, men sørg for at lave korte links, så I ikke ødelægger noget. Så længe vi har low levels, så er det kun fair, at de får lov at linke. Dette er et eksperiment og så må vi se hvordan det går.

Vi mødes igen nede i baghaven. Her begynder vi at opgradere således, … og derefter hackes der løs indtil portalerne er brændt ud.

Hvis alt dette går som planlagt, så indtager vi sgu også Rådhuspladsen 😉

Der findes faktisk en over time lang video fra operationen. Den illustrerer vist meget godt udfordringerne den gang. Og så er det da sjovt at se hvor primitivt Scanneren var den gang.